Website-op-bureauMobilityWorks is op zoek naar een stagiair(e) Marketing Communicatie en/of WordPress Expert die de huidige website verder kan fine-tunen en optimaliseren zodat ook de meertaligheid optimaal wordt ingericht voor de doelgroep. Maar ook kan ondersteunen bij het verder uitwerken van de inzet van Social Media en content kan genereren. De opdracht beweegt zich op het snijvlak van praktijk/theorie en IT/Marketing/Communicatie. De exacte invulling wordt slechts beperkt door de creativitiet van de kandidaat!

De website is gebouwd in WordPress rondom Avada/Theme-Fusion en WPML en we verwachten dat de kandidaat hier kennis van heeft. Kennis van de Engelse taal is een must, Duits een pré en accuraat werken vanzelfsprekend.

Naast het professionaliseren van de website is er ook ruimte om mee te werken aan de marketing mix van MobilityWorks om haar identiteit verder te versterken.

Daarnaast omarmt MobilityWorks het nieuwe werken. Er wordt dus niet verwacht dat je iedere dag op de bedrijfslocatie aanwezig bent. Wij sturen op resultaat, niet op aanwezigheid.

Een uitgebreide beschrijving kan je hier bekijken: Stage Marketing Communicatie.

Spreekt deze vacature je aan, of ken je iemand die hiervoor geknipt is, reageer dan via email met onderbouwde motivatie en je CV. Heb je nog vragen over deze opdracht, neem dan contact met ons op.